CZ EN DE

Steakový víkend 16. - 18.3. 2018

Máme pro Vás další tématický gastro víkend. 

Tentokrát Vás zveme na steaky, které budeme připravovat z argentinského hovězího masa plemene Aberdeen angus stařeného po dobu třech týdnů.

 

Filet Mignon 250g / 495,- Steak ze svíčkové 

Biftek 200g / 400,- Steak ze svíčkové

Chatobrian 1000g / 990,- Steak ze svíčkové

Striploin 200g / 395,- Steak z nízkého roštěnce bez tukového krytí 

Picanha 200g / 325,- Steak z květové špičky 

Flank 250g / 290,- Steak z pupku

Entrecote (Rib eye)  300g/ 465,- Steak z vysokého roštěnce - více prorostlý 

OMÁČKY  

Teplé :
Ze zeleného pepře 45,-
Hříbková 49,-
Chipotle - pikantní omáčka se zauzených jalapanos papriček 49,-
Lanýžová́ 49,- 

Studené :
Česneková majonéza 39,-
Uzená smetanová 39,-
Salsa verde 39,-

PŘÍLOHY

Steakové hranolky 49,-

Pečené brambory, zakysaná smetana, cibulka 50,- 

Fazolové lusky, slanina 69,- 

Bageta s bylinkovým máslem a česnekem 45,- 

Grilovaná zelenina 69,-

Variace listových salátu 69,-

 

Ke každému steaku je jedna omáčka a jedna příloha v ceně.

Ke steakové nabídce bude k dispozici i zúžený výběr jídel z našeho běžného jídelního lístku.