Máme pro Vás další tématický gastro víkend.
Tentokrát Vás zveme na steaky, které budeme připravovat z argentinského hovězího masa plemene Aberdeen angus stařeného po dobu třech týdnů.
Filet Mignon 250g / 495,- Steak ze svíčkové
Biftek 200g / 400,- Steak ze svíčkové
Chatobrian 1000g / 990,- Steak ze svíčkové
Striploin 200g / 395,- Steak z nízkého roštěnce bez tukového krytí
Picanha 200g / 325,- Steak z květové špičky
Flank 250g / 290,- Steak z pupku
Entrecote (Rib eye) 300g/ 465,- Steak z vysokého roštěnce - více prorostlý
OMÁČKY
Teplé :
Ze zeleného pepře 45,-
Hříbková 49,-
Chipotle - pikantní omáčka se zauzených jalapanos papriček 49,-
Lanýžová́ 49,-
Studené :
Česneková majonéza 39,-
Uzená smetanová 39,-
Salsa verde 39,-
PŘÍLOHY
Steakové hranolky 49,-
Pečené brambory, zakysaná smetana, cibulka 50,-
Fazolové lusky, slanina 69,-
Bageta s bylinkovým máslem a česnekem 45,-
Grilovaná zelenina 69,-
Variace listových salátu 69,-
Ke každému steaku je jedna omáčka a jedna příloha v ceně.
Ke steakové nabídce bude k dispozici i zúžený výběr jídel z našeho běžného jídelního lístku.