Předpověď počasí:
CZ EN DE
al5i6638.jpg
Restaurace
anot-img-talir.png

Restaurace Dvůr Perlová voda Vás překvapí svým velkorysým prostorem. Najdete tu vysoké klenuté stropy s přiznanými cihlami, stoly z masivního dřeva, krb a kované lustry navržené architektem přímo pro tento prostor.

Příjemným zpestřením je otevřená kuchyně, ve které můžete pozorovat kuchaře při práci a těšit se na kvalitní domácí jídlo z čerstvých surovin.

Součástí restaurace je i dvounádobová pivovarská měděná varna a prosklený prostor, kde můžete vidět celý proces spodního kvašení našeho piva Lanýž, které vaří zkušení sládci podle tradičních receptur z nejlepších českých surovin.

Kapacita restaurace je až 200 míst.

 

OTEVÍRACÍ DOBA RESTAURACE :

Pondělí 11:00 - 22:00
Úterý 11:00 - 22:00 
Středa 11:00 - 22:00
Čtvrtek 11:00 - 22:00
Pátek 11:00 - 22:00
Sobota     11:00 - 22:00
Neděle 11.00 - 21:00

Jídelní lístek


Víkendová nabídka

Platí do vyprodání


dsc08693.jpg

ŠÉFKUCHAŘ ONDŘEJ HUTNIK

Ondra začal s vařením ve Skotsku, kde v průběhu dvou let působil v několika hotelích. Po návratu domů ho první kuchařské kroky zavedly do restaurace Maze, kterou v Praze v hotelu Hilton otevřel britský šéfkuchař Gordon Ramsay. 

Poté pracoval na pozici sous chefa v restauraci Phenix – café a jeho další štací byla restaurace V Zátiší. O mase a jeho staření se nejvíce naučil v Čestru z řetězce Ambiente. 

Odtud přestoupil do 5hvězdičkového hotelu Mandarin Oriental Prague, kde strávil pět let a z toho poslední dva roky na pozici zástupce šéfkuchaře. Dostal se na stáž do Šanghaje a v restauraci Yong Yi Ting, která je oceněná 1 michelinskou hvězdou se naučil ty nejlepší dim sum knedlíčky a pekingskou kachnu. 

Aby poznal skandinávskou kuchyni, vyrazil na další zahraniční stáž do Dánska. Vařil v kodaňské restauraci Geranium, která má tři michelinské hvězdy a jejíž šéfkuchař Rasmus Kofoed opakově uspěl v prestižní kulinářské soutěži Bocus d'Or.

Tady se naučil respektu k surovinám a způsobu, jak z nich vytěžit maximum. 

Poznávacím znamením Seveřanů je totiž fermentování na všechny způsoby, nakládání, nasolování a sušení. 

Od konce roku 2018 působil rok a půl na pozici sous chefa v třípatrové asijské restauraci Sia. Absolvoval cestu po Hongkongu a Taipeji, kde načerpal další asijské inspirace. V rámci skupiny Togheter Restaurants pak dostal šanci vést Foodway catering a nějaký čas působil jako šéfkuchař restaurace Pavlač na Statku u Prahy ve Škvorci.

Od dubna 2021 přijal nabídku vést naši restauraci Dvůr Perlová voda. Chce se vrátit zpět ke kořenům, vařit poctivá česká jídla ze surovin z našich vlastních polí a zahrad, podporovat lokální dodavatele a ctít udržitelnost.

A vy se máte na co těšit. Čeká vás moderní česká gastronomie z poctivých farmářských surovin. A díky Ondrovi a týmu našich skvělých kuchařů budeme naši nabídku zpestřovat jídly z celého světa v podobě tematických víkendů.